Amsterdam: Doctor Feelgood

Massagesalon Doctor Feelgood (foto: Caperleaves)

Massagesalon Doctor Feelgood (foto: Caperleaves)

 

Door ons werk hebben we de mazzel dat we regelmatig onder handen genomen worden: we zijn op best veel plekken in de wereld gemasseerd, gepamperd en gescrubd. Maar zelden werden we zo (vak)kundig gekneed als bij Doctor Feelgood.

Tot voor kort dachten we dat een massage vooral ontspannend moest zijn. Lekker in slaap dommelen, terwijl iemand met magische handjes elke centimeter van je lijf soepel kneedt. Heerlijk, maar het effect op de langere termijn is eigenlijk nihil, leerden we van masseurs Vera en Josta bij Doctor Feelgood. Het heeft gewoon meer zin als je hard wordt aangepakt. Dat je eigenlijk steeds denkt: ik ga nu zeggen dat ze zachter moet doen, maar dan toch nog een keertje de pijn weg ademt. En dat is echt doeltreffend: je bloed gaat weer stromen en pijnlijke punten worden los gemasseerd en vooral niet vermeden. Na afloop voelen we ons een beetje beurs, maar ook als herboren. Dit willen we vaker!

 

 

Doctor Feelgood Amsterdam

Doctor Feelgood Amsterdam

Doctor_Feelgood_CzaarPeterstr_49_4

 

 

 

Doctor Feelgood is geen spa of beautysalon waar naast massages ook facials en manicures worden gegeven. Nee, in de fijne, mooi ingerichte ruimtes krijg je therapeutische massages van ervaren masseurs, handpicked door eigenaresse Esther (zelf masseerde ze een tijd lang The Boss, Bruce Springsteen, waarnaar ook een massage in de salon is vernoemd). Je hebt bij Doctor Feelgood drie verschillende niveaus waar je uit kunt kiezen: pro, top en master. Een Pro heeft minimaal 2-5 jaar ervaring, een Top 5-10, en een Master 10 of meer. Josta en Vera zijn Top, en voor ons al een openbaring. Esther zelf is een Master en ook te boeken.

Czaar Peterstraat 108 en Scheldestraat 16

www.doctorfeelgood.nl