Amsterdam: Skins Institute in Hotel de l’Europe

Skins Institute in Hotel de l'Europe

Skins Institute in Hotel de l’Europe

Skins in de Runstraat is bij ons al jaren favoriet voor exclusieve cosmetica en unieke parfums. En nu is er ook een spa in het klassiek chique Hotel de l’Europe. Dat is dus een win-win combinatie, ontdekten wij….

 

We zijn gek op golden oldies met grandeur.  Zo’n hotel met een portier die je vriendelijk toeknikt in een beetje ouderwets pak. Een glimmend marmeren entree vol met chique mensen. En dan dus in de kelder die nieuwe state of the art spa van Skins. Hier vind je een zwembad met whirlpool, sauna’s, een stoombad, behandelkamers en een boutique.

Wij krijgen er een behandeling met REN producten, een 100% natuurlijk cosmeticamerk uit Engeland. Onze velletjes worden grondig gereinigd, her en der hard aangepakt (mee-eters, gerstekorrels!), maar uiteindelijk ook heerlijk glad gemasseerd met de juiste oliën. Als we na een uur ietwat slaperig de behandelruimte verlaten, hebben we allebei een flinke blos op de wangen en zijn onze groeven glad gestreken. Met een kopje thee komen we weer op deze aarde in de ontspanningsruimte met uitzicht op de Amstel- die er op deze stormachtige dag een stuk rimpeliger uitziet dan wij.

Je kunt al een REN behandeling boeken vanaf € 70 voor een uur.

www.skinsinstitute.nl