Amsterdam: SLA

SLA Amsterdam

SLA Amsterdam

Het is net of iemand onze gedachten heeft gelezen- of met ons mee heeft zitten dromen. SLA is namelijk helemaal wat wij lekker vinden. Volgens de laatste inzichten schijnt de mens brood niet al te goed te verteren, dus we zoeken steeds vaker naar alternatieven. Soep is fijn, maar gaat ook vervelen. Af en toe wil je sla.

SLA interieur (foto: Caperleaves)

SLA interieur (foto: Caperleaves)

En dan niet een lullig bakje met wat croutons eroverheen gestrooid, maar een rijkgevulde met lekkere dingen die goed voor je zijn. Snijbietenblad, spinazie, quinoa, linzen, veldsla, speltbulgur, makreel, buffelmozzarella, noten, zaden, venkel, avocado, kip, taugé en nog veel meer onderdelen om uit te kiezen. Bijna alles biologisch. Voor 8 euro ga je hier met een goedgevulde bak salade de deur uit. Zo goed gevuld dat zelfs mannen er de dag mee door kunnen komen.

Ultieme salad bar
SLA is licht, fris en sympathiek ingericht met weinig middelen en veel planten. Boven kun je gaan zitten (wel zelf eerst je salade bestellen aan de counter) met een glaasje muntwater on the house. In de tuin zijn ze druk bezig met het aanleggen van een moestuin. Kortom: de ultieme salad bar.
Ceintuurbaan 149
Update: de tweede vestiging van SLA vind je in de Westerstraat op nummer 34
www.ilovesla.com

SLA serre

SLA serre