Berlijn: 25 Hours Hotel Bikini Berlin

Lobby 25 Hours Hotel Bikini Berlin (foto: Caperleaves)

Lobby 25 Hours Hotel Bikini Berlin (foto: Caperleaves)

 

Als je in Berlijn logeert, dan wil je natuurlijk wel een beetje tussen die vooruitstrevende Berliners zitten. In de bar van het 25 Hours Hotel Bikini Berlin barst het ervan. En de kamers zijn ook nog eens heel leuk en comfortabel.

We mochten al ooit een nachtje slapen in het 25 Hours Hotel in Wenen, waar we ook zo onder de indruk waren van de buzz die het hotel had weten te creëren. Ook nu in Berlijn is er weer van alles aan de hand. Mensen uit Oost komen het hele eind om een ‘West-Berlin experience’ op te doen in de Monkey Bar van het hotel.

 

25 Hours Hotel Bikini Berlin (foto's: Caperleaves)

25 Hours Hotel Bikini Berlin (foto’s: Caperleaves)

25HoursBureau

 

 

Restaurant Neni, de bar en de helft van de kamers van het 25 Hours Hotel Bikini Berlin kijken uit op de dierentuin naast de deur, wat natuurlijk al een geweldig leuk uitzicht oplevert. Aan de andere kant zie je die immense stad aan je voeten liggen (je zit hier pal aan het fashionable winkelcentrum Bikini).

 

25 Hours Hotel Bikini Berlin (foto's: Caperleaves)

25 Hours Hotel Bikini Berlin (foto’s: Caperleaves)

25HoursBikiniSchommelstoel

 

 

De kamers variëren nogal in prijs en grootte, maar zijn allemaal comfortabel met zachte lakens en een enorme rain shower. Verder lekker basic en hufter proof ingericht, met her en der wat stylingselementen en muurschilderingen van een Japanse kunstenaar. Een van de hoogtepunten vonden wij de lift: fladderende vogeltjes en een zingende David Bowie op een videoscherm. Het deed wel wat met ons.

 

http://www.25hours-hotels.com/en/bikini/home/home.html