Bodrum: Med-inn Boutique hotel

Med-inn steiger, Bodrum (foto: Caperleaves)

Med-inn steiger, Bodrum (foto: Caperleaves)

Dat Doutzen Kroes de Med-inn in Gulluk als een van haar lievelingshotels bestempelde is meer dan logisch. Het design boutique hotel bij Bodrum in Turkijke heeft alles. Een stille baai met privé-strand, grote en origineel ingerichte kamers, ongekende uitzichten maar bovenal vijfsterrenservice voor een luttele 100 euro per nacht (in het laagseizoen).

3626c5459Wij kregen geen genoeg van het turen over zee, al dan niet met een prima glas Turkse wijn in onze hand. En eigenaar Metin, een Turkse Nederlander, is al even enthousiast. Hij neemt je – als hij tijd heeft – graag mee naar leuke markten, de stad Bodrum of hij maakt zelfs een tochtje met je over zee in zijn speedboat (geen garanties, misschien hadden wij gewoon mazzel).

Med-inn uitzicht

Turen over zee bij Med-inn (foto: Caperleaves)

Het Nice van Turkije
Eten doe je voornamelijk in het restaurant dat op de bovenste verdieping ligt – en dus een waanzinnig uitzicht heeft. Veel verse vis, lekkere Turkse salades, stukken vlees voor de liefhebber. Allemaal vers en met zorg bereid, prima dus. Wil je iets anders dan kun je ook een avondje op stap in Bodrum, zo’n beetje het Nice van Turkije; het ligt op een half uurtje rijden van Gulluk. En oh ja: ze geven bij Med-Inn ook yogalessen, met uiteraard weer uitzicht op die fijne Middellandse zee.
www.med-inn.com