Düsseldorf: 25Hours Hotel Das Tour

Das Tour 25 Hours Hotel (foto: Caperleaves)

 

Als we in een stad een 25Hours hotel zien, dan willen we daar meteen inchecken. Dat komt door de vaak te gekke gebouwen, en ook door de altijd vrolijke en originele interieurs. Das Tour zit in een voormalig vracht-treinstation en ligt heel centraal in het hart van Düsseldorf (Le Quartier Central), met onder het gebouw een garage. De kamers zijn zoals altijd piekfijn in orde en bieden alles wat je nodig hebt (er zijn zelfs kamers met een ligbad op het balkon). Je kunt kiezen uit Duits en Frans design, dat wil zeggen sober en strak (met nog genoeg kleur) of charmant artistiek.

25Hours Hotel Das Tour (foto’s Caperleaves)

 

 

Dat Franse wordt doorgevoerd in de bar en in het restaurant van Das Tour: The Paris Club, op de  16e en 17e etage. Je kunt je voorstellen: de uitzichten zijn vanaf hier ongekend. Het interieur is ook heel plezierig met veel blauwe tinten. Altijd fijn om in zo’n setting Franse klassiekers als escargots, confit de canard en coquille Saint Jacques te bestellen.

The Paris Club Dusseldorf (foto’s Caperleaves)

 

 

En dan is er ook nog een fijne spa op de 14e. Maar goed: wij hadden nog plannen voor Insel Hombroich, een fantastisch museum in de natuur, op 20 minuten rijden…
www.25hours-hotels.com