Llafranc: Hotel Mas Pastora

Hotel Mas Pastora in Llafranc (foto Caperleaves)

 

Het pas geopende Hotel Mas Pastora is wat ons betreft het ultieme hotel: geweldige plek (namelijk middenin het groen op 300 meter van het strand), eco design, slechts 16 (grote) kamers en muisstil, want ‘adults only’. En oh ja: ook nog gewoon te betalen…

Leuke strandhotels zijn lastig te vinden. Daarom zijn we ook zo extatisch dat we er eindelijk weer eens een gevonden hebben. En dan ook nog aan die idyllisch mooie kust in de buurt van Girona. Een kust met charmante baaitjes met beschaafde badgasten en weinig hippigheid. Vanaf Mas Pastora slenter je in drie minuten naar het knusse badplaatsje Llafranc.

Hotel Mas Pastora in Llafranc (foto’s Caperleaves)

 

 

Hotel Mas Pastora ligt echt in een oase: je hoort vogeltjes fluiten en het aantal mede-gasten waar je de tuin en het lekkere zoutwaterzwembad mee deelt is minimaal. De zestien kamers zijn ruim, licht en nieuw (altijd fijn), met een eigen balkonnetje met zitje.

Hotel Mas Pastora en baai Llafranc (foto’s Caperleaves)

 

 

 

 

 

En dan zijn er nog de super lieve meisjes van de receptie die altijd klaar staan met een enorme brede glimlach. Inclusief (een redelijk basic) ontbijt betaal je gemiddeld 135 euro voor een tweepersoonskamer. Dat is niet veel voor zo veel exclusiviteit.

www.hotelmaspastora.com