Los Angeles: The Standard West-Hollywood

The Standard Hotel West Hollywood (foto: Caperleaves)

Bar van The Standard Hotel West Hollywood (foto: Caperleaves)

 

The Standard West-Hollywood ligt midden op de Sunset Strip, heeft een geniaal 60’s interieur,  knappe gasten en basic maar comfy kamers. Helemaal Boogie Nights, hoe Hollywood wil je het hebben…

 

The Standard West-Hollywood is een all-time favourite van de fashion crowd. Als wij er logeren, vinden er continu fotoshoots in en om het hotel plaats, waardoor het wemelt van de modemensen en modellen. De kamers zijn precies zoals de naam van het hotel, redelijk standaard, beetje kaal zelfs, maar precies wat je nodig hebt.

The Standard Hotel (foto's: Caperleaves)

The Standard Hotel (foto’s: Caperleaves)

TheStandardBalkon

 

 

Wij hadden een grote kamer met uitzicht op palmbomen en de pool met wat bedjes om tussendoor wat zon te pakken. Aan het zwembad wordt ook muziek gedraaid, vandaar de oordopjes op het nachtkastje naast je bed. De locatie is top: je zit midden op de Sunset Strip en hobbelt zo naar Chateau Marmont aan de overkant voor een cocktail tussen celebs.

The Standard Hotel (foto's: Caperleaves)

The Standard Hotel (foto’s: Caperleaves)

TheStandardPool

 

 

Op het moment van ons bezoek zat het bijzondere pop-up restaurant ALMA in The Standard. Ze maken geweldige gerechtjes bereid met groenten uit de eigen moestuin in Venice Beach. En het eigen restaurant van The Standard is maar liefst 24 uur open. Wij aten ’s ochtends heel vroeg (jetlag) een lekker Mexicaans ontbijtje tussen de scriptbesprekingen en mensen die terugkwamen van het uitgaan.

 

www.standardhotels.com