New York: Crosby Street Hotel

Kamer in Crosby Street Hotel (foto Caperleaves)

Kamer in Crosby Street Hotel (foto Caperleaves)

 

De kamers van het Crosby Street zijn extreem groot en lekker over the top gedecoreerd. En dan is er ook nog een kleurrijk restaurant met een unieke binnenplaats.

Lobby, restaurant Crosby Street Hotel (foto's Caperleaves)

Crosby Street Hotel (foto’s: Caperleaves)

CrosbyStreetHotelRestaurant

 
 
De beroemde Britse hotelier en interieurontwerpster Kit Kemp bouwde de afgelopen twintig jaar aan een imperium in Londen; een paar jaar geleden is ze ook in New York volledig losgegaan. Overal waar je kijkt zie je kunst, gekkigheid en bonte behangetjes. Comfortabeler dan dit wordt het niet in deze stad, concluderen we in onze riante kamer. Wij kregen geen genoeg van het uitzicht door de ‘floor to ceiling’ ramen, de eclectische inrichting en de handpicked kunst.

Crosby Bar (foto's Caperleaves)

Crosby Bar (foto’s Caperleaves)

CrosbyBarSalade

 
 

Wil je niet je hele New York budget uitgeven aan een kamer, loop hier dan in ieder geval een keer binnen. De Crosby Bar – met een terras op de mooie binnenplaats – is namelijk de ideale pauzeplek voor een dagje shoppen in SoHo. Op de kaart staan vooral mediterrane gerechten, zoals een goede burrata met caponata. En uiteraard serveren ze hier de beste British Afternoon Tea van de stad, al dan niet met een glas champagne. Tikje posh, we zijn tenslotte in SoHo, maar wel op een relaxte manier.
www.firmdalehotels.com