Shortlist Amsterdam 2- Culinaire cafés & Recepten

 

 

 

 

 

We hebben na de lancering van Shortlist Amsterdam (november 2016) niet stil gezeten.  Tot onze grote vreugde zagen we dat er steeds meer culinaire cafés openden; sfeervolle plekken waar je spontaan kunt binnenwandelen voor een goed glas wijn en fantastische bordjes eten. Van een enorme longlist zijn we tot deze nieuwe Shortlist Amsterdam gekomen, een kook- en koffietafelboek ineen met de 12 beste culinaire cafés van de stad. Ook dit keer is alles weer prachtig in beeld gebracht door topfotografen Petrovsky & Ramone en hebben de chef-koks hun beste recepten prijsgegeven.

foto’s Petrovsky&Ramone

 

 

Van nieuwe wijnbars als Bar Centraal en 4850, tot visbars als Brut de Mer en Bar Fisk, en instant klassiekers Café Caron en Café de Klepel. Plekken waar het personeel kundig is, de sfeer levendig en waar je kwaliteit op je bord en in je glas krijgt. Plekken waar wij blij van worden.

foto’s Petrovsky&Ramone

 

 

In deze gloednieuwe Shortlist zijn ruim 40 unieke recepten te vinden. Van de gekonfijte lamsschenkel van FC Hyena en de doradetartaar van Café Caron tot de bijzondere groentencreaties van Entrepot en Bar Centraal.

Prijs: € 29,95

Het boek is te koop in de betere boekhandels en in concept stores. En via onze website (gratis verzenden): www.shortlist-amsterdam.nl